Prima pagină » VIDEO | Prăpăd în vestul țării după o ploaie torențială. Casele s-au umplut cu apă și nămol, iar mașinile au fost luate pe sus

VIDEO | Prăpăd în vestul țării după o ploaie torențială. Casele s-au umplut cu apă și nămol, iar mașinile au fost luate pe sus

by B. R.
0 comment

Inundaţiile au făcut prăpăd în vestul ţării. Reşiţa a fost complet sub ape, după o ploaie torenţială care a inundat oraşul. Oamenii s-au trezit, dintr-o dată, cu un râu învolburat în faţa blocurilor. Zeci de maşini au fost luate de puhoaie, iar casele şi curţile oamenilor s-au umplut de apă şi nămol. Au fost chemaţi toţi pompierii din oraş, chiar şi cei care erau liberi.

Imaginile surpinse de martori sunt apocaliptice. În filmările care au fost postate pe rețele de socializare se observă cum străzile s-au transformat în adevărate râuri. Viitura a avut o forță atât de mare încât a reușit să mute mașinile din loc. 

Pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe zone din oraș. Angajații de la ISU au acționat cu mai multe motopompe pe străzile din Reșița, dar și în câteva cartiere unde au fost semnalate probleme. 

Specialiștii Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a trasnmis că este pericol de inundații pe mai multe râuri din județele Timiș și Caraș-Severin.

Probleme au fost şi în judeţul vecin. La Timişoara, în urma ploii, străzile oraşului s-au transformat în adevărate lacuri. Şoferii au înaintat cu greu, iar câteva tramvaie au rămas blocate pe traseu. 

Iar în Râmnicu Vâlcea canalizările au refulat. Mai multe case şi subsoluri ale blocurilor au fost inundate. Pompierii au intervenit şi i-au ajutat pe oameni să scoată apa cu motopompele. Vremea rea a creat, în ultimele zile, pagube mari în mai multe oraşe din ţară.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?