Prima pagină » Zelenski: vreau ca Putin să-și petreacă restul vieții într-o pivniță cu găleată în loc de toaletă. Promite că distruge armata rusă

Zelenski: vreau ca Putin să-și petreacă restul vieții într-o pivniță cu găleată în loc de toaletă. Promite că distruge armata rusă

by B. R.
0 comment

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, vrea să îl închidă pe liderul de la Kremlin într-o pivniță fără toaletă. Acesta și-a exprimat dorința, după ce a vizitat un sat ucrainean eliberat în urmă cu un an și unde, conform oficialilor ucraineni, mare parte dintre localnici au fost sechestrați de soldații ruși într-o pivniță, potrivit Agerpress.  

„După ce am văzut asta, vreau ca președintele rus să-și petreacă restul vieții într-o pivniță cu o găleată în loc de toaletă”, a mărturisit președintele ucrainean.

Zelenski a promis, de asemenea, că vor fi eliberate teritoriile ucrainene ocupate de trupele lui Putin, susținând că aceste trupe vor fi „distruse” dacă nu se vor retrage singure.

Potrivit lui Zelenski, 11 persoane au murit în subsolul unei școli, într-un spațiu de mai puțin de 200 metri pătrați, acolo unde 367 din cei aproximativ 400 de locuitori ai satului Iahidne din nordul Ucrainei au fost închiși timp de 27 de zile în martie 2022.

„Toţi aceşti oameni stăteau într-un întuneric total, aşteptând revenirea ucrainenilor. Ei au scris pe ziduri numele celor care au murit şi datele pentru a nu-i uita. Şi copiii au inscripţionat cuvintele imnului ucrainean”, a susținut Zelenski în timpul unei ceremonii în acel sat din regiunea Cernigov, unde a fost însoțit de vicecancelarul german Robert Habeck.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?