Prima pagină » Ciucă, despre scenariul unui bloc democratic: „Nu va demara nimeni negociere până ce nu găsim rezultatul final al actualei radiografii a PNL”

Ciucă, despre scenariul unui bloc democratic: „Nu va demara nimeni negociere până ce nu găsim rezultatul final al actualei radiografii a PNL”

by B. R.
0 comment

Președintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a TNL că s-a vorbit în spaţiul public despre realizarea unui bloc democratic alături de PSD, dar a precizat că nimeni nu va demara niciun fel de negociere pentru viitorul partidului şi pentru ceea ce înseamnă anul electoral 2024 până când nu este aflat rezultatul final al actualei radiografii a PNL. În plus, Ciucă a transmis că, pentru a rămâne la guvernare şi după 2024, liberalii trebuie să se organizeze, să menţină strategia de abordare a fiecărei localităţi, pentru a-i convinge pe oameni că trebuie să voteze PNL nu doar pentru ce a făcut bun la guvernare, ci să proiecteze şi o perspectivă de speranţă pentru ca oamenii să îşi pună încredere în liberali. 

„S-a vorbit despre realizarea unui bloc democratic. Şi s-a vorbit că în secret se negociază o astfel de abordare politică.  Am declarat şi declar şi acum că atunci când un anumit lucru este cunoscut de două persoane, nu mai este secret. Secret este doar ce ştie un singur om. Nu va demara nimeni niciun fel de negociere pentru viitorul partidului şi pentru ceea ce înseamnă anul electoral 2024 şi proiecţia de după 2024 până ce nu găsim rezultatul final al actualei radiografii a Partidului Naţional Liberal”, a afirmat președintele PNL.

El a declarat că în politică trebuie analizate toate opţiunile şi este aleasă cea care asigură îndeplinirea obiectivului partidului.

„Şi ceea ce putem să facem în continuare pe formule politice care sunt cât se poate de normale, s-au mai făcut şi se fac, formule care pot să reprezinte abordarea anului electoral în deplinătatea identităţii Partidului Naţional Liberal, prin noi înşine sau abordarea anului electoral într-un alt construct politic, ceea ce reprezintă o ipoteză. În politică – şi aici sunt convins că am asentimentul tuturor colegilor mei aflaţi aici pe primele rânduri, domnului prim-vicepreşedinte, domnului secretar general, domnilor vicepreşedinţi, preşedinţi de filială,  în politică trebuie să analizăm toate opţiunile şi să o alegem pe cea care ne asigură îndeplinirea obiectivului pe care ni-l dorim cu toţii, obiectiv care să fie dezbătut, discutat şi aprobat în forurile de conducere ale partidului”, a mai precizat Nicolae Ciucă.

El a precizat cum trebuie abordat anul electoral 2024.

„Anul 2024 se abordează spunând: 3.228 de localităţi, vă rog să înmulţiţi cu o cifră pe care o consideraţi dumneavoastră necesară astfel încât la final, PNL să fie la guvernare aşa cum ne place nouă să ne dorim şi cum domnul secretar general Lucian Bode a zis şi după 2024 la guvernare. Pentru asta trebuie să ne organizăm, pentru asta trebuie să menţinem partea de planificare şi partea de abordare a fiecărei localităţi în parte pentru a-i convinge pe oameni că trebuie să ne voteze, nu argumentând doar cu ceea ce am făcut, am făcut e bun făcut, îl dăm deoparte, toate aceste realizări nu reprezintă decât fundaţia pe care putem să proiectăm o perspectivă de speranţă pentru oameni să îşi pună încrederea în noi. Pentru asta, dragi tineri liberali, trebuie să vă angajaţi la muncă, trebuie să fiţi alături de noi şi din perspectiva mea la nivelul organizaţiei înseamnă combustibilul pentru racheta care abordează alegerile din 2024”, a mai transmis liderul PNL.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?