Prima pagină » Încep tratamentele de dezinsecție pentru combaterea căpușelor în Capitală

Încep tratamentele de dezinsecție pentru combaterea căpușelor în Capitală

by Maria I.
0 comment
Încep tratamentele de dezinsecție pentru combaterea căpușelor în Capitală

Primăria Municipiului București (PMB) anunță că de vineri, prin Compania Municipală Eco Igienizare București (CMEIB), încep tratamentele de dezinsecție pentru combaterea căpușelor.

„Anul acesta, conform Planului Unitar de Acțiune, aprobat de Consiliul General al Municipiului București, vor fi desfășurate pe toată durata sezonului cald cinci astfel de tratamente. Operațiunile de dezinsecție vor fi efectuate pe toate spațiile verzi ale domeniului public – parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire și spații sau terenuri aferente imobilelor (asociații de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuințe sociale).
Tratamentele se efectuează prin pulverizare/atomizare cu echipamente specifice, pe toate suprafețele cu vegetație. Produsul insecticid utilizat este SOLFAC Trio EC 140, un concentrat emulsionabil, utilizat pentru combaterea căpușelor, țânțarilor, muștelor și gândacilor.”, transmite PMB.
De asemenea, instituția informează că soluția utilizată este avizată de Ministerul Sănătății, nefiind toxică.
„În concentrația de 2%, folosită pentru combaterea căpușelor, soluția insecticidă nu este toxică pentru om și animale. Toate produsele biocide utilizate de CMEIB sunt avizate de Ministerul Sănătății, prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.
Cetățenii pot face sesizări și reclamații în legătură cu apariția oricăror focare de infestare în Capitală la numărul de Dispecerat non-stop – 0752.041.898 – și pe e-mail, la adresa sesizari@cmeib.ro.”, conform PMB.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?