Prima pagină » Inundație la Spitalul “Bagdasar Arseni”, pacienții au fost transferați de urgență

Inundație la Spitalul “Bagdasar Arseni”, pacienții au fost transferați de urgență

by A. Ionut
0 comment

Spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului “Bagdasar Arseni” au fost inundate, au informat, joi, reprezentanţii unităţii medicale, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric, iar şase pacienţi au fost transferaţi la Spitalul “Sfântul Ioan”.

“În jurul orelor 21,20, în spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi în cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA s-a observat o infiltrare masivă de apă, din tavan. Consolele de oxigen şi gaze au fost inundate.

Pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric. Pacienţii aflaţi în UPU (6 persoane) au fost transferaţi la ‘Sf. Ioan’, iar celelalte urgenţe, cu excepţia Stemi, au fost redirecţionate. Împreună cu reprezentanţii Primăriei Sector 4 evaluăm din punct de vedere tehnic situaţia şi vom reveni cu informaţii”, afirmă aceeaşi sursă, conform stiripesurse.ro. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?