Prima pagină » Coșmarul bătrânilor a început cu Dragnea și nu se va termina cu Firea

Coșmarul bătrânilor a început cu Dragnea și nu se va termina cu Firea

by B. R.
0 comment

Pe vremea când Drangea primise cazare gratis la Rahova mulți români îi plângeau de milă. “Hai, mă, că n-a furat! A angajat și el niște doamne la DGAPSC. Ce mare lucru? Toți fac la fel”. “Ba a furat, a furat din banii pentru hrana copiilor, le-a furat asistența de care aveau nevoie. E mai grav decât furtul din buzunare”, mai auzeai câte un răspuns. “Hai, să fim serioși!”, venea replica însoțită de un dat din mână a lehamite.

Am fost serioși cu anii până când a izbucnit scandalul ăsta cu azilul groazei. Abia acum ne dăm seama cât de mare e vaca de muls de la Asistență și Protecție Socială. Păi, dacă un singur patron de azil primea de la stat pe lună 30.000 de euro și pentru bătrâni dădea doar 5.000 (conform referatului procurorilor), asta înseamnă un câștig de jumătate de milion de euro în mai puțin de doi ani. Asta de la un singur azil, da? 

Nenorocirea asta cu căminele de bătrâni șochează pe toate planurile. Șochează patronii care se îmbogățeau de pe urma suferințelor oamenilor. Șochează autoritățile care își anunțau controalele. Șochează angajații care îi loveau pe cei pe care ar fi trebuit să-i îngrijească. Șochează vârstnicii care și-au mâncat hainele de foame. Șochează aparținătorii care, în atâția ani, nu și-au întrebat bunicii dacă sunt bine, nu i-au vizitat să le vadă rănile. Șochează procurorii care știau de poveste de doi ani, dar au zis că au așteptat să se facă dosarul gros, timp în care sute de vârstnici erau torturați. Mai șochează coana Firea, cea cu frică de Dumnezeu, care nu transmite nicio urmă de empatie. Aruncă acuzații că vor să o lucreze înainte de alegeri și spune că nu știa nimic de iadul bătrânilor din orașul controlat de soțul ei, din centrele verificate de sora ei și administrate de cea mai bună prietenă. A, și mai șochează ceva, șochează BOR care i-a dat o palmă enoriașei de o s-o doară până după alegerile din 2024.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?