Prima pagină » George Simion exclude orice alianță cu PNL și PSD: „Nu facem nicio coaliție de guvernare”

George Simion exclude orice alianță cu PNL și PSD: „Nu facem nicio coaliție de guvernare”

by B. R.
0 comment

Formațiunea extremistă Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă că participanţii la Conferinţa Naţională dedicată alegerilor din 2024 au decis să nu facă nicio coaliţie de guvernare cu PNL sau PSD la alegerile din 2024.

Președintele AUR, George Simion, a cerut un vot din partea participanților la Conferința Națională AUR dedicată alegerilor din 2024, prin care să se excludă orice formă de alianță cu unul dintre partidele aflate în acest moment la putere.

Decizia fusese adoptată formal în forurile de conducere ale Alianței și a fost comunicată în spațiul public, dar liderul AUR a ținut să o formalizeze în cadrul Conferinței Naționale.

„Preşedintele AUR, George Simion, a cerut un vot din partea participanţilor la Conferinţa Naţională AUR dedicată alegerilor din 2024, prin care să se excludă orice formă de alianţă cu unul dintre partidele aflate în acest moment la putere. Decizia fusese adoptată formal în forurile de conducere ale Alianţei şi a fost comunicată în spaţiul public, dar liderul AUR a ţinut să o formalizeze în cadrul Conferinţei Naţionale”, a transmis AUR într-un comunicat de presă.

Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, pentru acest final de săptămână, o întâlnire cu reprezentanţii tuturor organizaţiilor locale ale partidului, în cadrul căreia va definitiva şi va adopta strategia electorală pentru anul 2024.

„Dragi colegi, în cadrul lucrărilor noastre de astăzi, în prezenţa a peste 300 de reprezentanţi judeţeni ai partidului AUR, parlamentari şi viitori europarlamentari, vreau să supun atenţiei dumneavoastră o rezoluţie prin care AUR nu va forma o coaliţie de guvernare nici cu PSD, nici cu PNL, nici cu alt element al blocului aşa-zis democratic”, a afirmat George Simion.

Rezoluţia a fost votată în unanimitate.

Obiectivul anunţat de AUR pentru 2024 este câştigarea tuturor rundelor de alegeri, începând cu cele dedicate Parlamentului European.

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat pentru acest sfârșit de săptămână o întâlnire cu reprezentanții tuturor organizațiilor locale ale partidului, în cadrul căreia va definitiva și va adopta strategia electorală pentru anul 2024.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?