Prima pagină » Hai la „Noaptea albă a universităților”! Descoperă oportunități de carieră și informații despre mai multe domenii de activitate

Hai la „Noaptea albă a universităților”! Descoperă oportunități de carieră și informații despre mai multe domenii de activitate

by Maria I.
0 comment
Hai la „Noaptea albă a universităților”! Descoperă oportunități de carieră și informații despre mai multe domenii de activitate

Marți, 21 martie 2023, Universitatea din București (UB), în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară și Institutul de Studii Financiare organizează „Noaptea albă a universităților”. Evenimentul se va desfășura între orele 17:30 și 23:00, la sediul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București, informează UB.

Evenimentul cuprinde o serie de activități educaționale de tip edutainment, de educație financiară, întâlniri cu personalități din mediul academic și de business, training-uri de dezvoltare personală, prezentări de diferite oportunități de dezvoltare a carierei în domeniul financiar și multe altele.

Prin participarea la „Noaptea albă a universităților” poți avea următoarele beneficii:

  • descoperi oportunități de carieră;
  • afla mai multe despre lumea financiară și banii tăi;
  • cunoaște personalități din lumea business-ului;
  • putea primi certificate care să te ajute în carieră;
  • afla mai multe despre tehnologiile viitorului;
  • participa la training-uri de dezvoltare personală;
  • putea testa modul în care poți deveni investitor;
  • avea parte de distracție, jocuri, premii.

Evenimentul este dedicat studenților universităților din București, precum și elevilor claselor a XI-a și a XII-a din liceele bucureștene. Participarea este gratuită și nu presupune înscrierea prealabilă.

UB transmite că activitățile vor fi organizate simultan, în diferite săli și amfiteatre, participanții având ocazia de a lua parte la acest program variat care le dă posibilitatea de a interacționa cu profesioniști din diferite domenii și de a acumula cunoștințe utile dezvoltării lor personale și profesionale.

Una din activitățile organizate în amfiteatru (tip main stage) este interacțiunea cu personalități din diferite domenii. Participanții la acest program au oportunitatea de a primi un plus de valoare educațională, un semnificativ aport la bagajul de cunoaștere, bucurându-se de prezența unor personalități de marcă ale mediului financiar românesc, printre care Viorica Păcurar (Director vânzări retail, NN Asigurări de Viață), Mihai Purcărea (Director General, BRD Asset Management).

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?