Prima pagină » MAE a emis o atenționare de călătorie pentru Franța. Este anunțată o grevă generală și sunt așteptate perturbări ale sistemelor de transport

MAE a emis o atenționare de călătorie pentru Franța. Este anunțată o grevă generală și sunt așteptate perturbări ale sistemelor de transport

by Maria I.
0 comment
MAE a emis o atenționare de călătorie pentru Franța. Este anunțată o grevă generală și sunt așteptate perturbări ale sistemelor de transport

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Franţa, unde este anunţată o grevă generală, cu posibilitatea prelungirii acesteia şi în ziua de miercuri. Sunt aşteptate perturbări ale circulaţiei feroviare naţionale, locale şi internaţionale.

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că marți, 7 martie 2023, este anunțată o grevă generală, cu posibilitatea prelungirii acesteia și în ziua de miercuri, 8 martie 2023, context în care sunt așteptate perturbări ale circulației feroviare naționale (TGV, Ouigo), locale (TER, Intercités, Transilien) și internaționale (Thalys, Eurostar).

De asemenea, transportul public urban ar putea fi perturbat ca urmare a grevei șoferilor, precum și din cauza modificării traseelor unor linii de transport, pe fondul demonstrațiilor planificate în orașe. Se recomandă cetățenilor români să consulte site-urile rețelei franceze de transport pentru prognoze ale orarului curselor, precum și site-ul RATP: https://www.ratp.fr/, pentru detalii privind circulația din regiunea pariziană.

Sindicatele aeroporturilor din Paris (Charles-de-Gaulle și Orly) au anunțat că se vor alătura apelului la grevă, ca și controlorii aerieni și personalul Air France (FNIC-CGT și CGT Air France), ceea ce va crea perturbări importante ale orarului curselor aeriene în zilele de 7 și 8 martie 2023. Pasagerii Air France vor fi anunțați de eventuale anulări/întârzieri ale zborurilor prin SMS.

De asemenea, MAE menționează că pot exista perturbări ale circulației feriboturilor către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și insula Corsica.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?