Prima pagină » Decizie radicală pe litoralul bulgăresc. Turiștii români vor fi loviți în plin

Decizie radicală pe litoralul bulgăresc. Turiștii români vor fi loviți în plin

by B. R.
0 comment

Serviciile all inclusive, uneori singurul motiv pentru care mulți români se duc la mare, ar putea fi scos din ofertele turistice de la anul, din Bulgaria.

Unii hotelieri din Bulgaria nu vor mai oferi pachete all-inclusive din 2024 din cauza creșterii prețurilor alimentelor, potrivit Asociației Hotelurilor și Restaurantelor Bulgare din Varna.

Pe de altă parte, unii experți din industrie sunt de părere că, pentru a fi competitivi pe piața turistică, hotelierii trebuie să ofere all inclusive, scrie Novinite.

„All-inclusive există în Bulgaria de peste 60 de ani”

„Există o neînțelegere generală a ceea ce este și ce înseamnă all-inclusive. În Turcia, de exemplu, există multe hoteluri care preferă strategia all inclusive pentru că sunt situate în mijlocul pustietății. Nu există nimic în apropiere care să fie văzut ca punct de reper, așa că serviciile lor se concentrează pe menținerea turiștilor complet în complex.

Grecia a respins all-inclusive în majoritatea locurilor, deoarece grecii își prețuiesc tavernele și au spus că vor să păstreze economia locală cu ajutorul acestora.

Stațiunile noastre de la Marea Neagră au fost create pe baza all-inclusive, am numit-o pensiune completă, pentru că nu exista un loc unde oaspeții să mănânce în afara hotelului. All-inclusive există în Bulgaria de peste 60 de ani și va continua să existe, acolo unde serviciul funcționează în beneficiul hotelierilor”, a declarat pentru televiziunea publică bulgară directorul Institutului de Analiză și Evaluare a Turismului, Rumen Draganov.

Potrivit experților din industrie, echilibrul dintre prețul și calitatea ofertelor all-inclusive este dificil.

Vacanța de vara viitoare va costa cu aproximativ 5-10% mai mult din cauza creșterii prețurilor alimentelor.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?