Prima pagină » Motocicliștii lui Putin au plecat în marș prin Ucraina: Aspirația noastră la victorie este eternă!

Motocicliștii lui Putin au plecat în marș prin Ucraina: Aspirația noastră la victorie este eternă!

by B. R.
0 comment

Sute de motociclişti din Clubul Lupilor nopţii, loiali Kremlinului, care poartă veste de piele, au motociclete puternice şi flutură steagul rus s-au adunat la Mosvova şi au plecat într-un raliu „patriotic”, care trece prin estul Ucrainei şi se încheie în Germania, relatează AFP. 

„Războiul nu va opri primăvara. Acesta este principalul mesaj al sărbătorii de azi”, a declarat Aleksandr Zaldastanov, supranumit „Chirurgul”, în vârstă de 60 de ani, liderul şi fondatorul clubului.

„În pofida tuturor dificultăţilor cu care se confruntă Rusia, aspiraţia noastră la victorie este eternă”, a dat el asigurări. 

Este necesar să se facă totul pentru „apropierea armatei ruse de victorie” în Ucraina.

Acesta este clubul de motocicliști preferat al lui Putin. Liderul de la Kremlin a fost filmat deseori  în diverse ocazii alături de „Lupii Nopții”. 

Mai mulţi participanţi la raliu flutură steaguri ruseşti şi sovietice. Unii şi-au lipit pe motociclete litera „Z”, simbolul „operaţiunii militare speciale ruse” în Ucraina.

Raliul – denumit „Roţile victoriei” – a reluat sloganul tradiţional al ofensivei ruse în Ucraina – „Noi nu-i lăsăm pe-ai noştri baltă”.

Potrivit organizatorilor, motocicliştii urmează să treacă la 1 mai prin Volgograd – fostul Stalingrad -, pe Volga, teatrul unei bătălii sângeroase între trupele sovietice şi germane naziste în 1942-1943, care a marcat un moment de cotitură în al Doilea Război Mondial, către victorie URSS şi a aliaţilor săi de atunci.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?