Prima pagină » HALUCINANT: Oraș fără polițiști în minivacanța de 1 Mai: Stați acasă! Polițiștii lipsesc! Dumnezeu să vă aibă în pază!

HALUCINANT: Oraș fără polițiști în minivacanța de 1 Mai: Stați acasă! Polițiștii lipsesc! Dumnezeu să vă aibă în pază!

by B. R.
0 comment

Situație halucinantă în Hunedoara. Toți polițiștii din oraș au liber în minivacanța de 1 Mai. Reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Europeni acuză conducerea instituției că în weekendul prelungit nu a planificat în serviciu niciun polițist de la judiciar.   

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Europol le recomandă cetățenilor să nu iasă din case în weekend. În caz contrar, dacă ar avea loc vreun incident pe străzi, doar câteva patrule de agenți pot interveni. 

Potrivit sindicaliștilor, până marți, la serviciu nu vor fi decât patrulele de ordine publică.

„Cu alte cuvinte, în afara de patrula de ordine publică, niciunul dintre polițiștii din cadrul structurilor poliției judiciare nu va fi de serviciu. Aceștia vor fi chemați de acasă, din timpul lor liber, doar dacă va fi sesizată o faptă de natură penală”, arată Europol.

„Justificarea acestei decizii aberante a inspectorului șef a fost motivată de faptul că nu se întâmplă mare lucru în weekend-uri. Pentru două-trei tâlhării, violuri, furturi sau alte fapte de natură penală, domnia sa apreciază că nu are rost să planifice în serviciu polițiști (…) și lasă descoperit întreg județul, pentru ca evazioniștii, contrabandiștii, tâlharii și toate celelalte categorii de infractori să își facă de cap, știind că nu are cine să îi prindă”, se arată în materialul publicat pe site-ul Europol.

Cei de la Europol anunță că au trimis mai multe sesizări Inspectoratului General al Poliției Române, Avocatului Poporului și Ministerului Afacerilor Interne solicitându-le să intervină de urgență.  

„P.S. Stimați cetățeni, ne cerem scuze în numele analfabeților funcțional care conduc IPJ Hunedoara, iar până când va interveni conducerea Poliției Române și vor fi din nou polițiști judiciariști în serviciu, Dumnezeu să vă aibă în pază! Viitorul ne aparține!”, se spune în materialul de pe site-ul sindicatului Europol

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?