Prima pagină » Andaluzia Luca și echipa PSD Tulcea se întâlnesc cu pensionarii în piață

Andaluzia Luca și echipa PSD Tulcea se întâlnesc cu pensionarii în piață

by A Ioana
0 comment
Andaluzia Luca

Andaluzia Luca și echipa PSD Tulcea au petrecut timp alături de pensionarii din oraș, ascultându-le nevoile și discutând despre viitoarele inițiative. În cadrul unei vizite în piața centrală, Andaluzia Luca a fost invitată să se alăture pensionarilor la un chioșc local, unde aceștia se adună frecvent pentru a petrece timp împreună, discutând și jucând table.

Doamna , veniți aici, la noi, în chioșc! A venit vara mai devreme și-i bine aici, la aer. Nu am avut unde ne aduna la o vorbă cât nu a ținut vremea cu noi. Unii ne știm doar de-aici din parc. Este Clubul Pensionarilor, dar nu ar avea cum face față la nevoile noastre, a celor zece mii de pensionari tulceni,” au spus pensionarii.

Andaluzia Luca a refuzat politicos invitația de a juca table, amintindu-și de înfrângerile anterioare, dar a ascultat atent problemele și sugestiile pensionarilor, notându-le pentru a nu uita nimic. Ea le-a promis că va face tot posibilul pentru a crea mici locuri acoperite în fiecare cartier, unde să se poată aduna indiferent de vreme.

Citeste si

Controale in Prahova

Facem câte-un mic loc de jucat table și schimbat vorbe și când plouă în fiecare cartier? Promit să vă vizitez. Până atunci, mă găsiți ca și până acum: pe stradă, în piață, pe telefon… Știți voi mai bine. Doar că mi-aș dori să știu că am și eu unde vă găsi de-un sfat,” a declarat Andaluzia Luca.

Alături de ea a fost și viceprimarul Simion Dragos, un membru dedicat al echipei PSD Tulcea, cunoscut de pensionari pentru colaborarea și sprijinul constant oferit comunității. Echipa, compusă și din Lavinia Vizauer, Tiu Dorin Gabriel, Eleonora Ispas, Marin Cezar George, Anca Suhov, Trofim Daniel, și Cosmin Târnăcop, a fost prezentă pentru a sublinia angajamentul PSD de a rămâne aproape de cetățeni și de a le asculta nevoile.

(Comandat de PSD Tulcea – CMF 212400020)

Ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?