Prima pagină » Consiliul Județean Tulcea începe modernizarea drumului către Grindu

Consiliul Județean Tulcea începe modernizarea drumului către Grindu

by A Ioana
0 comment
Grindu

S-au demarat lucrările de modernizare la drumul către Grindu, un important obiectiv al administrației județene, sub conducerea președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu. Până la finalul anului, se urmărește asigurarea circulației în condiții europene între comuna Grindu și restul județului.

Proiectul de reabilitare a acestui drum, în lungime de 10 kilometri, a fost finanțat, dar a presupus provocări tehnice semnificative pentru inginerii implicați. Șoseaua se află în mare parte pe dig, iar părțile laterale necesitau consolidare, însă echipa Consiliului Județean Tulcea nu s-a temut niciodată de astfel de provocări.

Așa am reușit să realizăm cele mai ambițioase proiecte din istoria județului”, a declarat Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Citeste si despre

Medicul Valeria Herdea, numită președinte al CNAS

Modernizarea acestui drum va contribui semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii rutiere din zonă, facilitând circulația locuitorilor și a vehiculelor comerciale, precum și dezvoltarea economică a comunităților din această regiune.

Prin această inițiativă, administrația județeană reconfirmă angajamentul său față de modernizarea și dezvoltarea durabilă a infrastructurii, pentru a asigura un nivel ridicat al calității vieții pentru locuitorii județului Tulcea.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Tulcea. Cod mandatar financiar 21240002

Sursa foto Facebook21

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?