Prima pagină » Fetița sechestrată de tată, eliberată după 27 de ore de negocieri. Lucian Bode: Aceștia sunt adevărații oameni ai Poliției Române, oameni care merită tot respectul și aprecierea noastră

Fetița sechestrată de tată, eliberată după 27 de ore de negocieri. Lucian Bode: Aceștia sunt adevărații oameni ai Poliției Române, oameni care merită tot respectul și aprecierea noastră

by A. Ionut
0 comment

Fetița sechestrată de tată mai bine de 27 de ore a fost eliberată. În urma activităților derulate în cadrul operațiunii, nici fetița, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări.

„Felicit polițiștii care ne-au dovedit tuturor că nicio misiune nu este prea grea atunci când te dedici sută la sută activității tale, mai ales când activitatea ta înseamnă protejarea vieții cetățenilor! Fetița de 6 ani din Chiajna, sechestrată de propriul tată, este nevătămată datorită acestor eroi. Aceștia sunt adevărații oameni ai Poliției Române, oameni care merită tot respectul și aprecierea noastră! Misiunea lor, una maraton, s-a încheiat cu succes. Copilul este salvat, iar tatăl în custodia polițiștilor.’’, a transmis Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne.

27 de ore au durat negocierile cu bărbatul din Chiajna care și-a ținut fetița de 6 ani sechestrată în casă. Acesta ar fi stat toată noaptea cu damigeana și butelia lângă pat și a amenințat că dacă polițiștii fac un pas greșit va arunca locuința în aer. Bărbatul a cerut mâncare pentru fetiță.

Individul este un fost pușcăriaș. Totul ar fi început după o ceartă cu soția, pe care a bătut-o și a alungat-o de acasă.

Au avut loc negocieri extrem de sensibile între oamenii legii și individul care a refuzat să coopereze. Casa a fost păzită de zeci de forțe de ordine, iar un lunetist a stat de gardă toată noaptea. 

Avocata bărbatului a intrat, vineri, în imobilul din Chiajna unde un bărbat îşi ţinea ostatic copilul. Cu ajutorul acesteia, oamenii legii au reușit să elibereze micuța.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?