Prima pagină » Negocieri înainte de rotativă, cum va arăta noul guvern. Ciucă: Există posibilitatea ca anumite chestiuni să fie modificate

Negocieri înainte de rotativă, cum va arăta noul guvern. Ciucă: Există posibilitatea ca anumite chestiuni să fie modificate

by A. Ionut
0 comment

Guvernul se pregătește pentru rotativă, iar Nicolae Ciucă a afirmat că vor fi modificări cu certitudine, inclusiv la actuali membri ai Cabinetului.

„Cu certitudine vor fi modificări la actualii membri ai cabinetului. Trebuie să menționez că în momentul în care va prelua Marcel Ciolacu funcția de premier, va fi decizia lui cine rămâne și cine pleacă. Discuțiile pornesc de la respectarea protocolului. Toți liderii de coaliție sunt de acord. Evident, fiind o coaliție politică, există posibilitatea ca anumite chestiuni să fie modificate.”, a spus Nicolae Ciucă. 

Legat de zvonurile apărute în spațiul public cu privire la  Mihai Tudose, premierul a afirmat că nu s-a discutat absolut deloc vreun nume.

„Eu nu am discutat niciun nume, cu atât mai puțin al domnului Tudose. Este decizia PSD pe cine va propune și va nominaliza. Urmează să discutăm dacă va fi creat un nou post de vicepremier pentru PNL. Sunt mai multe variante și ipoteze pe care le discutam. Pentru fiecare dintre ele trebuie să discutăm cu partidul. După ce obținem acordul Biroului Politic Național, aprobăm fiecare dintre variante. “, a mai spus premierul. 

La ministerul de Finanțe, Nicolae Ciucă spune că “dacă ar fi posibil să fie și specialist și membru de partid ar fi perfect”. 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?