Prima pagină » Derapaj șocant în Parlament – Coarnă: Știu că sunteți homosexuali în PSD, nu puteți face copii

Derapaj șocant în Parlament – Coarnă: Știu că sunteți homosexuali în PSD, nu puteți face copii

by B. R.
0 comment

Dumitru Coarnă, fost parlamentar PSD – acum neafiliat, le-a spus foștilor colegi că sunt homosexuali și că vor să permită adoptarea copiilor de cuplurile gay. Declarația a fost făcută în Camera Deputaților, acolo unde se discuta un proiect pentru prevenirea separării copilului de familie.

„Separați copiii de familii, iar la Senat există un proiect prin care permiteți adopțiile de copii români de cuplurile de homosexuali. Știu că avem în sală la PSD mulți de tipul ăsta. Haideți să protejăm copiii României! Eu știu că nu puteți să faceți copii între voi că nu aveți cum. Cei din PSD, dacă vreți, pot să vă spun lista în direct. Încep cu litera A, B, C, cum vreți. Încep de unde vreți. Știu că sunteți homosexuali și ați văzut ce ați făcut între voi. Nu puteți avea copii, nu vă bateți joc de țara asta”, a spus Dumitru Coarnă în Camera Deputaților.

Declarația este legată de protestul AUR de azi care contestă proiectul, însă, conform spuselor lui Ionel Dancă – Forța Dreptei, cei de la AUR au votat în comisii în favoarea acestei legi și apoi s-au răzgândit.

Dumitru Coarnă este fost polițist, a fost ales pe listele PSD pentru Parlament, dar a fost exclus din partid după ce a participat la mai multe întâlniri cu ambasadorul Rusiei la București.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?