Prima pagină » Nicolae Ciucă, de Ziua Independenței României: Dreptul de a ne decide viitorul a fost câștigat cu greu

Nicolae Ciucă, de Ziua Independenței României: Dreptul de a ne decide viitorul a fost câștigat cu greu

by B. R.
0 comment

Premierul a transmis un mesaj important de Ziua Independenței României. Nicolae Ciucă a făcut un apel de a păstra vie memoria celor care și-au jertfit viața pentru libertate.

“Dreptul de a ne decide propriul viitor a fost câștigat cu greu, pe câmpurile de bătălie, prin sacrificiul suprem al ostașilor noștri care au luptat în războiul din 1877-1878. Avem obligația morală de a le păstra vie memoria și de a onora jertfa lor prin continuarea drumului de dezvoltare a țării, care își merită locul său în rândul statelor civilizate din Europa. Apartenența României la NATO, cea mai puternică alianță militară din istorie și la Uniunea Europeană, un spațiu de libertate și prosperitate sunt în măsură să îndeplinească visul generațiilor care au proiectat, încă de la 1848, la o țară pro-europeană, stabilă și respectată. La mulți ani România!” a transmis premierul Nicolae Ciucă.

Primul-ministru a subliniat că, pentru al doilea an, sărbătoarea independenței s-a rupt de aniversarea sovietică de pe 9 mai – încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?