Prima pagină » Cetățean străin restat pentru trafic de droguri la Vama Calafat

Cetățean străin restat pentru trafic de droguri la Vama Calafat

by A Ioana
0 comment
Vama Calafat

Un cetățean străin a fost prins de polițiștii de frontieră și procurorii DIICOT în timp ce transporta aproximativ 40 de kilograme de metanfetamină pe ruta Bulgaria – Germania. Drogurile au fost descoperite în vama Calafat, ascunse în cabina unui camion.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu – Sectorul Poliției de Frontieră Calafat, împreună cu procurorii DIICOT Craiova, au desfășurat o operațiune pentru documentarea activității infracționale a acestui individ, cercetat pentru trafic internațional și intern de droguri de mare risc.

Cetățeanul străin a fost prins în flagrant delict la intrarea în țară,in Vama Calafat având în posesie și transportând aproximativ 40 de kilograme de metanfetamină, un drog de mare risc, ascuns în capitonajul cabinei camionului pe care îl conducea.

Citeste si despre

BREAKING / Polonia și Grecia solicită Uniunii Europene crearea unui scut antiaerian

 

La aceeași dată, procurorii DIICOT Craiova au dispus reținerea cetățeanului străin. Vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă a persoanei pentru 30 de zile.

Ne gasiti si pe Facebook 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?