Prima pagină » Mama lui Vlad Pascu locuiește într-un apartament de 4 milioane de euro. Acum, femeia e acuzată că a încercat să cumpere martorii din dosarul 2 Mai

Mama lui Vlad Pascu locuiește într-un apartament de 4 milioane de euro. Acum, femeia e acuzată că a încercat să cumpere martorii din dosarul 2 Mai

by B. R.
0 comment
Mama lui Vlad Pascu locuiește într-un cartier de lux din centrul Capitalei, acolo unde apartamentele costă chiar și 4 milioane de euro. Ea este acuzată acum că ar fi încercat să îi cumpere pe apropiații fiului său. Mai exact, i-ar fi pus să mintă în declarații ca să acopere faptul că fiul său a consumat droguri în noaptea tragediei.

Apartamentul in care locuieste Miruna Pascu se afla situat pe bulevardul Kiseleff din Capitala, intr-o zona extrem de buna, in apropiere de Ambasada Suediei, complexe rezidentiale, socili si gradinite, dar si restaurante de lux. 

In prezent, Miruna Pascu este pusa sub acuzare pentru santaj. Mai exact, aceasta i-ar fi sunat pe tinerii cu care Vlad Pascu s-a aflat in masina si i-a invatat ce sa le spuna procurorilor, respectiv ce sa nu zica. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?