Prima pagină » Nicușor Dan, replică pentru Ciolacu în scandalul lipsei apei calde: Nu l-am văzut la fel de vehement când domnul Oprescu nu plătea subvenţia sau când doamna Firea ducea RADET-ul în faliment

Nicușor Dan, replică pentru Ciolacu în scandalul lipsei apei calde: Nu l-am văzut la fel de vehement când domnul Oprescu nu plătea subvenţia sau când doamna Firea ducea RADET-ul în faliment

by B. R.
0 comment
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, răspunde acuzaţiilor premierului Marcel Ciolacu potrivit cărora edilul „condamnă sute de mii de locuitori” să se spele luni întregi cu apă rece”, transmite. Nicuşor Dan afirmă că nu se pune problema ca locuitori ai Capitalei să nu aibă apă caldă timp de mai multe luni, anunţând că furnizarea acestei utilităţi va fi reluată joi. „Nu l-am văzut pe domnul Ciolacu să fie la fel de vehement când domnul Oprescu nu plătea subvenţia, în sensul cel mai propriu, sau când doamna Firea ducea RADET-ul în faliment, din nou, în sensul cel mai propriu”, susţine edilul.  

„Este exact declaraţie tipic politicianistă, populistă, adică iei un fapt real şi îl scoţi din context şi spui că asta este permanent. Nu vorbeşte nici de faptul că am plătit pe termie de trei ori mai mult decât media ultimilor zece ani, nici de faptul că, în sfârşit, pierdem mai puţin, după ce zece ani am pierdut, din an în an, tot mai mult, nu vorbeşte nici de marile investiţii pe care le-am făcut. Nu l-am văzut pe domnul Ciolacu să fie la fel de vehement când domnul Oprescu nu plătea subvenţia, în sensul cel mai propriu, sau când doamna Firea ducea RADET-ul în faliment, din nou, în sensul cel mai propriu al falimentului. În sfârşit, noi am început să facem acele mari lucrări şi, din păcate, aceste mari lucrări, la un moment dat, costă câteva zile în care oamenii au rămas fără apă caldă. Cam asta este”, a declarat Nicuşor Dan, miercuri seară, la un post TV.

El a spus că nu se pune problema ca în Capitală să existe consumatori care să nu aibă apă caldă sau căldură ”luni întregi”, ci este vorba doar despre zile de întrerupere a alimentării.

„Această situaţie a început undeva în 4-5 august şi se va termina mâine (joi – n.r.), când se încheie lucrările. (…) Din 1968 nu s-au mai făcut lucrări, exista pericolul ca acest nod important să crape în această iarnă şi am preferat să intervenim acum, cu acest inconvenient, evident, pentru foarte mulţi bucureşteni, sectoarele 2 şi 3 să nu aibă apă caldă, decât să ni se întâmple ce ni s-a întâmplat în iarna lui 2020, când cam aceiaşi oameni au rămas, de data asta două săptămâni înainte de Crăciun, fără căldură. Deci mai bine să lucrăm acum ca să evităm pericolul pe care l-am fi putut avea în această iarnă”, a explicat primarul.

El a adăugat că toate lucrările care se fac în această perioadă au început ”pentru ca iarna asta să fie mult mai bine decât iarna trecută”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?