Prima pagină » VIDEO | Ciucă, la mormântul lui Avram Iancu: „Apartenență României la Europa și NATO nu se negociază de falșii patrioți. Vă îndemn să iubiți România!”

VIDEO | Ciucă, la mormântul lui Avram Iancu: „Apartenență României la Europa și NATO nu se negociază de falșii patrioți. Vă îndemn să iubiți România!”

by B. R.
0 comment

Liderul PNL și președinte al Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj de forță la Serbările Naționale de la Țebea, manifestări comemorative la împlinirea a 151 de ani de la moartea lui Avram Iancu. Acesta îndeamnă românii să iubească România. Pentru liderul liberal, iubirea de patrie înseamnă să dezvolți țara, să o faci mai competitivă. Acesta vine și cu soluții: stimularea afacerilor românești, sprijinind angajații și progresând. Toate acestea pot fi posibile prin prezența noastră în Europa și NATO, a subliniat liderul PNL.

„A-ți iubi țara înseamnă să o faci mai dezvoltată și mai competitivă, stimulând afacerile românești, sprijinind angajatul român și deschizând-o către progres, nu aruncând o anatemă asupra capitalului și izolând-o de lumea civilizată. Dragi compatrioți, românii au capacitatea să treacă peste toate încercările din prezent dacă sunt uniți. Avem și resursele, și voința să fim ceea ce ne dorim cu toții: un stat puternic și respectat, un stat național, independent și indivizibil, care se dezvoltă și crește economic în Europa. Misiunea noastră, a liderilor politici, este să urmărim aceste obiective și să luăm deciziile bune pentru România”, a transmis Nicolae Ciucă la mormântul lui Avram Iancu. 

În plus, liderul PNL  a vorbit și despre importanța României în Europa, mai ales că, a subliniat acesta, țara noastră este poarta estică cea mai importantă către Europa. „Suntem deja un pol vital pentru stabilitatea și securitatea europeană, dar trebuie să facem un salt înainte și să ne transformăm într-un pol de dezvoltare pentru întreaga regiune”, a transmis Nicolae Ciucă. 

„Aud pe unii și pe alții care pun sub semnul scepticismului Uniunea Europeană și prezența noastră în Europa și NATO. Ei zic că ne-ar altera identitatea națională și independența. Acesta este un discurs greșit. Cei care sunt patrioți adevărați își doresc să promovăm identitatea noastră națională în lume și să clădim un destin propriu în Europa, prin noi înșine. Apartenența României la Europa și la alianțele economice și militare ale societăților democratice nu se negociază. Este destinul nostru istoric și lupta noastră cea mai importantă. Cei care spun altceva sunt falșii patrioți. Ei vorbesc împotriva dezvoltării României. Ei nu spun niciodată adevărul. Vreau să fie foarte clar. Fără acest parteneriat european, România nu se putea dezvolta”, a subliniat șeful Senatului, Nicolae Ciucă. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?