Prima pagină » Revoltător: Spitalul din Botoșani unde a murit tânăra lăsată să agonizeze 7 ore este condus de un contabil, fost lăcătuș

Revoltător: Spitalul din Botoșani unde a murit tânăra lăsată să agonizeze 7 ore este condus de un contabil, fost lăcătuș

by B. R.
0 comment

Spitalul din Botoșani, cel în care tănăra însărcinată a murit după ce a fost lăsată fără îngrijiri 7 ore, este condus de un contabil fără experiență în sănătate. Acesta a mai fost în trecut lăcătuș mecanic și a fost pus în funcție de șefa PSD Botoșani, Doina Fedorovici. 

Spitalul Județean Botoșani este condus de Angel Iulian Călin. Acesta nu a lucrat niciodată în sistemul sanitar, a făcut un curs de contabilitate, a terminat facultatea de management la 41 de ani și a terminat liceul ca lăcătuș mecanic. Întrebat de jurnaliștii G4Media de ce a acceptat o astfel de funcție, Angel Iulian Călin a spus “am o expertiză acumulată prin prisma experienței în diferite funcții. Voi coagula această echipă si voi face astfel încât să păstram practicile bune și să facem pași mărunți, dar importanți”.

Culmea este că lăcătușul a fost nimit atunci când a izbucnit scandalul azilelor groazei care a arătat exact problemele din sistemul de sănătate. Doina Federovici, șefa PSD Botoșani, este cea care a decis să îl numească în funcție.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?