Prima pagină » O mamă a doi copii, ucisă de un şofer băut în Satu Mare. Rodica dădea cu spatele când a fost izbită în plin

O mamă a doi copii, ucisă de un şofer băut în Satu Mare. Rodica dădea cu spatele când a fost izbită în plin

by A. Ionut
0 comment

Sfârşit dramatic pentru Rodica, o asistentă medicală în vârstă de 45 de ani, din Satu Mare. Femeia dădea cu spatele fără să se asigure, când a fost izbită în plin de un şofer de 35 de ani, care se afla în depăşirea unei coloane de maşini.

Şoferiţa, mamă a doi copii, a murit pe loc. La testarea cu aparatul etilotest, a rezultat pentru conducătorul auto o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările continuă. Ulterior şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ce spun poliţiştii

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orelor 19:30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe Drumul Național 19, în localitatea Vama.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii de 45 de ani. Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa foto: observatornews.ro

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?