Prima pagină » Accident grav în Capitală. Șoferul unui autobuz a călcat un om și și-a continuat traseul

Accident grav în Capitală. Șoferul unui autobuz a călcat un om și și-a continuat traseul

by A. Ionut
0 comment
Se modifică temporar traseul liniei 368 pe sensul spre terminalul "Valea Oltului". Vezi care sunt schimbările

Șoferul unui autobuz STB, care conducea pe linia 335, a accidentat mortal, duminică, un pieton, însă și-a continuat traseul kilometri întregi, până să fie oprit de polițiști.

Totul s-a întâmplat pe Bd Grigorescu, la stația Brâncuși, sens Băneasa. Însă șoferul a fost oprit de oamenii legii abia în zona Aviatorilor. Mai exact, este vorba despre un traseu cu 17 stații, care se parcurg în aproximativ 30-40 de minute.

Tras pe dreapta, șoferul a declarat în fața agenților care l-au oprit în zona Arcului de Triumf că nu și-a dat seama că a lovit un pieton.

Bărbatul a fost testat pentru consum de alcool sau droguri, rezultatele testului fiind negative. Mai mult decât atât, acesta a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Șoferul nu va mai conduce până la finalizarea cercetărilor.

”În această dimineață, în jurul orei 06:02, a fost înregistrat un accident de circulație pe bd. Nicolae Grigorescu. Conducătorului unui autobuz din cadrul STB a surprins și accidentat un pieton. În urma accidentului pietonul a decedat. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu ambele aparate, rezultatele fiind 0, respectiv negativ”, transmite poliția.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?