Prima pagină » Aglomerație mare pe litoral în minivacanța de 1 Mai, forțele de ordine sunt mobilizate

Aglomerație mare pe litoral în minivacanța de 1 Mai, forțele de ordine sunt mobilizate

by A. Ionut
0 comment

Petreceri fără limite pe litoral. Zeci de mii de tineri au avut parte de încă o noapte albă în care au dansat până în zori. Toate localurile din Vama Veche au fost pline de turiști, la fel ca și cluburile de fițe din Mamaia. În continuare, cei 25.000 de polițiști și jandarmi sunt prezenți să combată traficul de droguri de la petreceri. 

Cluburile de fițe din Mamaia au fost pline de tinerii care au ajuns pe litoral pentru minivacanta de 1 mai. Petrecăreții s-au distrat până dimineața și s-au răsfățat cu cea mai scumpă șampanie.

Mii de forțe de ordine sunt în Mamaia pentru a combate traficul și consumul de droguri. Cu o zi înainte, 6 traficanți italieni au fost arestați pentru 30 de zile după ce au fost prinși cu droguri periculoase pe care încercau să le vândă tinerilor de la malul mării.

Pe lângă pastile de Ecstacy și metamfetamină, traficanții au adus și cocaină roz, un stupefiant mult mai puternic decât cel obișnuit. Un gram se vinde și cu 500 de euro la petrecerile din Miami și Ibiza, iar în Mamaia, polițiștii au găsit 70 de comprimate de acest tip.

Până acum, polițiștii au oprit aproape 100 de persoane care încercau să intre cu droguri la festivaluri.

Și Vama Veche a fost plină până la refuz de tineri. Cozile au fost uriașe în localuri. Peste 15.000 de tineri au umplut toate localurile din Vamă unde muzica de toate genurile a răsunat în boxe până la răsărit.

 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?