Prima pagină » Angajații caselor de sănătate ies în stradă. Bolnavii de cancer pregătesc și ei proteste

Angajații caselor de sănătate ies în stradă. Bolnavii de cancer pregătesc și ei proteste

by A. Ionut
0 comment

 Angajaților din cadrelor caselor de sănătate din întreaga țară protestează. Timp de două ore, nu vor fi decontate proceduri medicale, nu se eliberează documente și nu se încheie contracte cu furnizorii.

Angajații susțin că salariile sunt mici în raport cu responsabilitatea pe care o au și atrag atenția că și deficitul de personal este uriaș. Și alte categorii amenință că ies în stradă. Sindicaliștii din industria alimentară pregătesc calendarul de proteste în cazul în care Guvernul va elimina facilitățile fiscale.  Totul din cauza salarizării și a deficitului de personal.

Cadrele medicale ies din nou în stradă în această săptămână și sunt la un pas de declanșarea grevei generale la finalul lunii. 

Și bolnavii de cancer ies în stradă. Pacienții acuză Ministerul Sănătății că încalcă legea prin neimplementarea planului național de combatere și control a cancerului. Mai mult, susțin că normele de aplicare prezentate de Alexandru Rafila reprezintă doar un document fără valoare juridică și cer adoptarea unei hotărâri de Guvern.

 

 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?