Prima pagină » FOTO | Ore de teroare în Cluj-Napoca: un american și-a sechestrat soția româncă și a amenințat că o omoară

FOTO | Ore de teroare în Cluj-Napoca: un american și-a sechestrat soția româncă și a amenințat că o omoară

by B. R.
0 comment

Scene halucinante în Cluj. Un american și-a sechestrat soția si a amenințat că o ucide. S-a urcat pe acoperișul casei, înarmat cu o lingură.  

Au fost momente de teroare în Cluj-Napoca.  Un cetățean american și-a sechestrat soția româncă și a amenințat că o va omorî în chinuri. Un număr impresionant de forțe de ordine au fost trimise în ajutorul femeii, polițiști, jandarmi și pompieri. După o operațiune demnă de scenele unui film, americanul a fost capturat.  

Este vorba despre un episod teribil de violență al unui cetățean american pe care vecinii îl descriu ca pe un om violent. Totul a început în prima parte a zilei, atunci când oamenii au auzit țipetele soției acestuia. Femeia, rănită, a reușit din fericire să fugă din curte și s-a refugiat la vecini.   

A fost chemată Poliția, dar în momentul în care agenții au ajuns la locul faptei, bărbatul a început să amenințe, spunând că are arme în casă.     

S-a refugiat apoi în pod și a refuzat să coboare. Au fost chemate în sprijin forțe suplimentare, un negociator și mai multe echipaje de la trupele speciale. După mai multe ore de negocieri, când bărbatul s-a simțit încercuit, s-a urcat pe acoperiș. Acela a fost și locul unde a fost încătușat de oamenii legii. Bărbatul violent a fost urcat în ambulanță și dus la Unitatea de Primiri Urgențe, de unde va fi transferat la un spital de psihiatrie.     

De acolo a ieșit în urmă cu doar o zi, pentru că săptămâna trecută a avut un alt acces de furie și a vandalizat mașinile de pe strada unde locuiește. 

Potrivit unor surse, cetățeanul american ar fi fost concurent la X Factor în 2020. 

„La fața locului au intervenit mai multe structuri ale M.A.I., printre care Serviciul de Ambulanță, Pompierii, Poliția, Jandarmeria, precum și trupele speciale ale Jandarmeriei.  În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.  

În caz de urgență, apelați numărul TelVerde 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?