Prima pagină » Avocatul criminalei din Mangalia îi ia apărarea: Loredana era abuzată în familie

Avocatul criminalei din Mangalia îi ia apărarea: Loredana era abuzată în familie

by B. R.
0 comment
Apar noi detalii în cazul crimei din hotelul de pe litoral care a îngrozit întreaga țară. Avocatul care o apără pe criminala de 18 ani speră ca pedeapsa pentru aceasta să fie cât mai mică. Susține că Loredana provine dintr-un mediu social dezorganizat, în care violențele și bătăile erau la ordinea zilei, ea însăși fiind o victimă. De asemenea, criminala ar fi mărturisit că îi pare rău că și-a ucis cea mai bună prietenă. 

Avocatul Loredanei susține că aceasta va fi supusă unei expertize psihologice. El a adăugat că fata este în stare de șoc și regretă cele petrecute.  „Starea ei nu este una ok, începe să conștientizeze faptele. Nu a contestat, a înțeles că trebuie să rămână după gratii, pentru că reprezintă un pericol. Asta în ciuda faptului că ceea ce a făcut se datorază mediului în care provine. Nociv, lipsit de educație. Un copil care de curând a fost abuzat… să se efectueze o anchetă socială… expertiză psihiatrică”, a spus Ion Cristian, avocat.

Loredana, criminala de nici 18 ani, a refăcut în fața anchetatorilor filmul nopții de groază. Și-a recunoscut fapta pentru că, spune ea, așa a văzut că se întâmplă în filme în cazul celor care vor să primească o pedeapsă mai blândă.

După o ceartă aprinsă cu Alina, tânăra de 18 ani a luat un cuțit de pe masă și, într-un moment de furie, a înjunghiat-o. A declarat că timp de 30 de minute i-a pus mâna la gură să nu se audă țipetele de durere. Criminala le-a spus anchetatorilor că a făcut curățenie în cameră, ca să șteargă urmele de sânge de pe mochetă și de pe perete, apoi și-a pus în aplicare planul. A băgat cadavrul într-o valiză și a chemat un taxi.

„În perioada în care a stat în camera a fost o luptă continuă cu victimă, a înjunghiat-o și ulterior s-au bătut. S-au agresat reciproc”, a mai spus avocatul.

I-a zis unui coleg din hotel că pleacă acasă, la Vaslui, iar tânărul, fără să știe ce se ascunde în valiză, a ajutat-o să care geamantanul până la taxi. Când a ajuns în parcul din apropierea plajei, i-a cerut șoferului să oprească, iar bărbatul a ajutat-o să dea valiza jos din mașină. Iar de acolo, a căutat locul în care să își lase prietena moartă. Apoi, s-a debarasat de valiză și cuțit și s-a întors la hotel. A doua zi s-a întors la serviciu ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Anchetatorii au o nouă pistă și vorbesc despre un posibil complice al fetei. Medicii legiști nu sunt convinși că fata a putut să comită singură crima, pentru că nu ar fi avut suficientă putere și precizie. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?