Prima pagină » Controale la locurile de joacă din Capitală, pericol major pentru copii. Prefectul a convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă

Controale la locurile de joacă din Capitală, pericol major pentru copii. Prefectul a convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă

by A. Ionut
0 comment

Prefectul Municipiului Bucureşti, Rareş Hopincă, a convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din Capitală cu privire la prevenirea accidentării copiilor în locurile de joacă.

“În cursul zilei de astăzi, 09.08.2023, prefectul Municipiului Bucureşti, Rareş Hopincă, a efectuat o serie de verificări în mai multe locuri de joacă de pe raza Municipiului Bucureşti. În urma vizitei în teren au fost constatate mai multe nereguli ce pot pune în pericol viaţa şi siguranţa copiilor şi nu numai.

În scopul prevenirii unor situaţii similare cu cea petrecută în urmă cu două zile într-un parc din Capitală, prefectul Municipiului Bucureşti a convocat Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, vineri – 11.08.2023, la ora 10.00”, se arată în comunicatul de presă transmis de Prefectură. 

Pe lângă prevenirea unor accidente în locurile de joacă, pe ordinea de zi a şedinţei Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă se numără şi unităţile de învăţământ şi spitalele de pe raza Municipiului Bucureşti, mai precizează sursa citată.

Verificările vin după ce o fetiţă în vârstă de 11 ani a fost electrocutată, luni după-amiază, după ce s-a urcat pe un gard la un loc de joacă din sectorul 6 şi a atins un stâlp de iluminat.

Copilul a căzut inconştient şi a fost transportată la spital, după ce mama acesteia a sunat la 112. Poliţia a evacuat parcul şi a deschis o anchetă.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?