Prima pagină » FOTO | Imagini cutremurătoare din spitalele lui Rafila: Bolnavii stau murdari, în propria urină, cu pansamentele pline de sânge

FOTO | Imagini cutremurătoare din spitalele lui Rafila: Bolnavii stau murdari, în propria urină, cu pansamentele pline de sânge

by B. R.
0 comment

Au apărut noi imagini scandaloase din cel mai mare spital din Caraș-Severin, unde pacienții mătură singuri salonul, iar aparținătorii schimbă sonde. Bolnavii stau murdari, în propria urină și în fecale, cu pansamentele pline de sânge și cu branulele rupte în vene.     

Imaginile au fost filmate în secția de oncologie a Spitalului Județean din Reșița.

Imaginile revoltătoare cu pacienții bolnavi de cancer au fost filmate în luna august a anului trecut, dar acum au fost date publicității și arată neputința, ignoranța și starea în care a ajuns sistemul de sănătate românesc.

Pe tură în noaptea respectivă se afla o singură asistentă, care nu a putut să intervină și să îl ridice de pe jos pe bărbatul care stătea în urină și în fecale și nici nu a putut să le schimbe pampersul celorlalți bolnavi aflați într-o stare extrem de gravă de sănătate.

Femeia spune că în lipsa unor colegi care să o ajute a fost imposibil să ia atitudine pentru că o singură asistentă se ocupă și să împartă medicamentele, și să schimbe perfuziile, și să împartă mâncare și absolut tot ce trebuie făcut într-o astfel de secție, care are în total 50 de paturi.

La nivelul unității medicale a fost demarată o anchetă, se fac verificări pentru a găsi un vinovat.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?