Prima pagină » Sfidare la Crevedia – Fratele prietenului primarului a primit teren pentru că “vrea și el să se căsătorească”

Sfidare la Crevedia – Fratele prietenului primarului a primit teren pentru că “vrea și el să se căsătorească”

by B. R.
0 comment

În timp ce oamenii cărora le-au fost distruse casele dorm pe unde apucă, fratele prietenului primarului din Crevedia a primit teren gratis. Decizia a fost aprobată marți dimineață, la două zile după explozia cisternelor cu GPL. Motivul invocat de prietenul edilului, care îi este și consilier, este strigător la cer. Acesta a spus la Antena 3 CNN că vrea și fratele lui vrea să se însoare și doarme pe o canapea.

“Fratele meu stă în casă la fratele meu momentan. Cât o să-l mai ţină şi unde doarme? Asta nu se spune? El nu a avut casă niciodată, a fost un ajutor şi nu acum de când am venit eu la primărie ca şi consilier. Are cererea făcută de foarte mult timp. Nu s-a pus ieri pe ordinea de zi ieri. Asta e treabă de luni de zile. Nici nu eram eu consilier, n-aveam nicio treabă cu primăria când a fost să îi dea lui loc de casă”, a spus consilierul lui Florin Petre, primarului PSD din Crevedia.

”Copilul ăsta doarme pe o canapea, într-un living la fratele nostru. Ar vrea şi el să se căsătorească. Nu este prioritate?”, s-a întrebat prietenul primarului.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?