Prima pagină » Lucian Bode, despre cazul Horodniceanu: În țara asta nimeni nu este mai presus de lege

Lucian Bode, despre cazul Horodniceanu: În țara asta nimeni nu este mai presus de lege

by A. Ionut
0 comment

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că verificarea în cazul vicepreşedintelui CSM Daniel Horodniceanu este la final. El a mai spus că IPJ Iaşi are obligaţia să iasă şi să spună care este rezultatul acestor evaluări. 

”Nu vreau să intru în detaliile pe care vi le vor prezenta cei de la IPJ Iaşi însă un lucru trebuie să fie clar tuturor, nimeni nu este mai presus de lege. În ţara asta, indiferent ce funcţie ocupi, ce poziţie ocupi în societate, nimeni nu este mai presus de lege. Acesta este mesajul meu pentru ce s-a întâmplat acolo”, a transmis ministrul Lucian Bode.

Vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Daniel Horodniceanu, fost procuror-şef al DIICOT, a fost oprit în trafic de poliţiştii ieşeni, moment în care i-a întrebat pe oamenii legii dacă ştiu cine este şi a ameninţat totodată că va lua legătura cu şeful Poliţiei judeţului Iaşi.

Procurorul a fost oprit pe raza localităţii ieşene Schitu Duca, pentru că nu ar fi semnalizat efectuarea manevrei de depăşire. Horodniceanu a susţinut că s-a aflat într-o ”situaţie provocată”. Inspecţia Judiciară a demarat o anchetă, pentru a stabili dacă există indiciile săvârşirii vreunei abateri disciplinare.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?