Prima pagină » TENTATIVĂ DE OMOR în curtea spitalului: un tânăr de 25 de ani a lovit cu mașina un paznic

TENTATIVĂ DE OMOR în curtea spitalului: un tânăr de 25 de ani a lovit cu mașina un paznic

by B. R.
0 comment

Tentativă de omor în curtea Spitalului Pantelimon din Bucureşti. Un bărbat de 25 de ani a fost arestat după ce a lovit intenţionat cu maşina un paznic. Anterior, el şi tatăl său au provocat un întreg scandal.  

Cei doi indivizi, tată şi fiu, ar fi mers în vizită la o rudă care este internată la Spitalul Pantelimon. Au mers însă în afara orelor de vizită şi pentru că nu au fost lăsaţi să intre în spital, în curtea unităţii medicale a izbucnit un adevărat scandal. În timp ce angajaţii, împreună cu mai mulţi paznici, încercau să-l liniştească pe tată, tânărul de 25 de ani a urcat la volan şi l-a lovit cu maşina în mod intenţionat pe unul dintre paznici.  

Din fericire, paznicul este în stare bună, s-a ales cu câteva răni uşoare şi a fost internat pentru îngrijiri medicale chiar în spitalul Sfântul Pantelimon. Deşi acesta nu a depus plângere, Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi a deschis dosar penal pentru tentativă de omor. Tânărul de 25 de ani a fost reţinut seara trecută pentru 24 de ore, iar astăzi magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis arestarea pentru 30 de zile. Cercetările continuă în acest caz şi sunt efectuate de poliţiştii de la Omoruri, alături de Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?