Prima pagină » Oportunitate uriașă pentru antreprenorii români: Se lansează Romanian Business Council în Emiratele Arabe

Oportunitate uriașă pentru antreprenorii români: Se lansează Romanian Business Council în Emiratele Arabe

by B. R.
0 comment

România și mai ales antreprenorii români au o oportunitate uriașă pentru dezvoltarea afacerilor. Romanian Business Council va fi lansat pe 6 octombrie la Armani Hotel, Burj Khalifa, Dubai. Evenimentul va reuni elitele afacerilor românești și parteneri din Emirate și astfel va fi marcat un nou pas în colaborarea mediului de business dintre cele două țări.

Vestea crucială pentru antreprenorii români a fost dată azi, într-o conferință de presă la care au participat membri ai executivului, diplomați, parlamentari și, bineînțeles, oameni de afaceri. 

Într-o lume interconectată, legăturile economie între România și UAE nu sunt doar de dorit, sunt esențiale pentru prosperitatea celor două țări. Mediul de afaceri din statele noastre oferă oportunități unice, cu beneficii reciproce. Pentru a capitaliza aceste oportunități, avem nevoie de încredere și transparență. Aici intervine Romanian Business Council care va construi punți care facilitează tranziția de la tranzacții simple la un parteneriat de durată. În concluzie, îmi doresc ca această conferință să inaugureze un nou capitol în cartea legăturilor durabile între România și UAE. Când privim către viitor să ne amintim că succesul adevărat vine din cooperare și încredere reciprocă”, a transmis în cadrul conferinței de presă Alteța Sa, Șeicul Hamdan Bin Khalifa al Nehayan.

Romanian Dubai Business Council (RDBC) se recomandă ca o organizaţie non-profit formată de un grup de 20 de companii conduse de antreprenori români. RDBC îşi propune să creeze o comunitate care să sprijine companiile româneşti ce fac afaceri în România şi în Dubai, în tranziţia lor de la modelele de business tradiţionale la economia inovatoare.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?