Prima pagină » Premii pentru elevii eminenți din Ilfov. Ștefan Rădulescu anunță sumele

Premii pentru elevii eminenți din Ilfov. Ștefan Rădulescu anunță sumele

by B. R.
0 comment

Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu, a anunțat pe pagina de Facebook că elevii care au rezultate deosebite la olimpiade, dar și profesorii lor vor fi premiați.

„Consiliul Judetean Ilfov continuă oferirea de stimulente financiare pentre elevii care obțin rezultate deosebite la olimpiade și concursuri școlare, precum și pentru profesorii lor. Pentru clasarea pe primul loc la olimpiade, elevii vor primi câte 1.000 de lei. Cei care obțin aceeași performanță la concursurile finanțate și nefinanțate de #Ministerul #Educației vor primi câte 800 de lei, respectiv 500 de lei. De asemenea, clasarea pe podium și mențiunile obținute la aceleași competiții vor fi recompensate cu sume între 200 de lei și 800 de lei.
Profesorii și învățătorii care îi pregătesc pe elevii care participă la olimpiade și concursuri vor fi recompensați cu câte 500 de lei, respectiv cu 5.000 de lei, în cazul cadrelor didactice care inițiază proiecte cu impact deosebit în comunitatea școlară”, a anunțat Ștefan Rădulescu pe de socializare.

Vicepreședintele CJ Ilfov a scris că sunt în pregătire mai multe proiecte tot pentru elevi, dar pentru cei mai puțin norocoși. Scopul lor este “reducerea fenomenului de abandon școlar, dar și să le oferim oportunitea de a-și găsi un loc de muncă”, a explicat Rădulescu.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?