Prima pagină » Se îngroașă rândurile pensionarilor special. Fost procuror general retras la 50 de ani. Ce salariu uriaș avea

Se îngroașă rândurile pensionarilor special. Fost procuror general retras la 50 de ani. Ce salariu uriaș avea

by B. R.
0 comment

Gabriela Scutea, procuror general al României până la începutul acestui an, a ieșit la pensie la doar 50 de ani. Scutea a candidat pentru un nou mandat de procuror general în februarie, dar Cătălin Predoiu, ministrul Justiției de atunci, l-a propus pe contracandidatul ei – ​​procurorul Alex-Florin Florența de la DIICOT. 

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcţie pentru mai mulți magistraţi. Printre ei este și Gabriela Scutea, fostul procuror general al României . Ea a împlinit 50 de ani luna trecută și este de 26 de ani în magistratură. 

Gabriela Scutea avea un salariu de 6.000 de euro pe lună. Ea a scris în declarația de avere că a primit 260.000 de lei de la Parchetul General și 120.000 de la Consiliul Superior al Magistraturii. Asta înseamnă 6.000 de euro în fiecare lună. Mai mult, Scutea a dat statul în judecată și a obținut diferențe salariale în valoare de 34.000 de lei. Ea are mai multe conturi bancare, unul dintre ele având suma de 385.005 de lei. În pus, mai deține două terenuri în intravilan în Brașov și comuna Cristian. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?