Prima pagină » ȘOCANT: Un bărbat a încercat să se sinucidă și a dat foc apartamentului în care locuia, familia e disperată

ȘOCANT: Un bărbat a încercat să se sinucidă și a dat foc apartamentului în care locuia, familia e disperată

by B. R.
0 comment

A fost panică noaptea trecută în cartierul Vitan din Sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat a dat foc locuinței în care stătea. În urma incendiului, camera din care a izbucnit incendiul a fost făcută scrum. Bărbatul a scăpat cu viață, dar a ajuns cu arsuri la spital. Omul este cunoscut cu probleme psihice, iar familia și vecinii sunt disperați.  

Totul ar fi pornit de la un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani care și-a incendiat locuința, un apartament situat la etajul 6 al unui bloc din cartierul Vitan.  

 „La momentul sosirii pompierilor militari incendiul se manifesta cu violență la una din camerele apartamentului, cu pericol de propagare la celelalte, transmite ISU București – Ilfov. 

La momentul în care a pus focul, bărbatul era singur în apartament. Fiica lui era plecată la petrecerea de majorat a biatului ei. Când a auzit ce s-a întâmplat, s-a întors acasă disperată. Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva.  

Bărbatul a fost scos din apartament de vecini, s-a ales cu arsuri la cap și a fost dus la spital. Vecinii sunt speriați, este a doua oară în mai puțin de un an în care dă foc apartamentului. Acum, camera în care stătea a fost distrusă complet de flăcări.   

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?