Prima pagină » Ștefan Rădulescu (CJ ILFOV): Județul nostru a primit suma de 2 018 962,80 lei pentru branșarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare

Ștefan Rădulescu (CJ ILFOV): Județul nostru a primit suma de 2 018 962,80 lei pentru branșarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare

by Maria I.
0 comment
Ștefan Rădulescu (CJ ILFOV): Județul nostru a primit suma de 2 018 962,80 lei pentru branșarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare

Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu, anunță noi fonduri pentru racordarea la rețeaua publică de apă și canalizare pentru persoanele defavorizate. Ilfovul a primit peste două milioane de lei prin programul „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”.

Administrația Fondului pentru Mediu a aprobat, la solicitarea Apă Canal Ilfov, cererea de finanțare pentru programul „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”.

Județul nostru a primit suma de 2 018 962,80 lei pentru branșarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare a mai multor gospodării, fondurile fiind asigurate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. De data aceasta, doar 3 județe au avut dosarele aprobate, Ilfovul fiind printre acestea.”, a scris Rădulescu pe pagina sa de socializare.

Acesta a explicat care este obiectivul programului și de asemenea, care sunt beneficiile pe care aceste fonduri le aduc pentru locuitorii județului.

Obiectivul programului „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare” îl reprezintă finanțarea racordării/branșării la rețeaua publică de canalizare/alimentare cu apă, în vederea sprijinirii conectării populației cu venituri mici la rețelele de alimentare cu apă și canalizare existente.

Orice sumă în plus trebuie valorificată în beneficiul comunității, iar structurile administrative au datoria de a aplica pentru orice program sau linie de finanțare existente. Investim constant în lucrări care să schimbe condițiile de trai din județul nostru.”, a explicat Ștefan Rădulescu.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?