Prima pagină » Temperaturi anormale – Vremea pentru septembrie și octombrie de la meteorologii internaționali

Temperaturi anormale – Vremea pentru septembrie și octombrie de la meteorologii internaționali

by B. R.
0 comment
Specialiștii de la Accuweather au emis prognoza pentru toamnă în România și aceasta indică fenomene neobișnuite. Conform acestora, în perioada septembrie-noiembrie 2023, temperatura va fi diferită față de media așteptată pentru această perioadă a anului. 

Cu toate că meteorologii au obișnuit populația cu schimbările de vreme, prognoza pentru toamna anului 2023 vine cu o veste neobișnuită pentru români. Specialiștii de la Accuweather au emis un raport în care se prezintă temperaturile estimate pentru lunile septembrie, octombrie și noiembrie, iar acestea sunt departe de media așteptată pentru această perioadă a anului.

Toamna este o perioadă caracterizată prin schimbări bruște de vreme, cu ploi și răcoare. Cu toate acestea, prognoza emisă de Accuweather indică faptul că perioada septembrie-noiembrie 2023 va fi diferită de ceea ce ne-am obișnuit până acum. Temperaturile vor fi ori neobișnuit de ridicate, ori scăzute, iar aceste schimbări ar putea afecta agricultura, turismul și alte domenii.

În luna septembrie 2023, pentru București, meteorologii Accuweather anunță vreme caldă, cu maxime în timpul zilei între 19 și 33 de grade Celsius. 

După cum se poate vedea, doar într-o singură zi, pe 4 septembrie, sunt așteptate ploi.

Și pentru octombrie specialiștii prevăd o vreme atipică. 

Octombrie 2023 va fi o lună în care temperaturile vor fi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului, potrivit prognozei specialiștilor de la Accuweather. Termometrele vor indica până la 24 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că vom avea parte de o toamnă cu temperaturi calde.

Această variație semnificativă a temperaturii poate avea un impact puternic asupra mediului înconjurător și asupra activităților desfășurate în această perioadă. Deși percepția generală este că toamna este o perioadă ploioasă, prognoza meteorologică pentru luna octombrie 2023 indică faptul că ploile vor fi rare.

Potrivit specialiștilor de la Accuweather, vom avea parte de doar patru zile cu precipitații, iar acestea nu vor fi suficiente pentru a compensa lipsa de umiditate din sol. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?