Prima pagină » Un român a murit în urma accidentului feroviar din Grecia. Mobilizare generală

Un român a murit în urma accidentului feroviar din Grecia. Mobilizare generală

by B. R.
0 comment

Un român a murit în urma accidentului feroviar care a avut loc în Grecia, unde două trenuri s-au ciocnit violent, a anunțat Ministerul român de Externe.  

Autoritățile elene au notificat Consulatul General al României la Salonic că un cetățean român a fost identificat printre persoanele găsite fără suflare în urma accidentului feroviar din noaptea de 28 februarie spre 1 martie.

Reprezentantul oficiului consular român a informat de urgență familia persoanei decedate, cu care se află deja în contact direct, ca urmare a semnalării dispariției persoanei în cauză, fiind puse la dispoziție informații cu privire la procedura de eliberare a certificatului de deces românesc și a celorlalte documente necesare repatrierii trupului neînsuflețit în România, potrivit MAE.

Repatrierea trupului neînsuflețit se va face după finalizarea tuturor procedurilor necesare.

Accidentul feroviar grav s-a produs marți noapte în Grecia. Un tren marfar și unul cu 350 de pasageri s-au ciocnit frontal. 57 de oameni au murit, în timp ce alte zeci de persoane au fost rănite, iar 56 de oameni sunt dați dispăruți. Autoritățile elene nu știu nici până la această oră cauza care a dus la o asemenea tragedie.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?