Prima pagină » VIDEO – “Metroul se extinde în Iflov”, anunțul președintelui CJ Ilfov

VIDEO – “Metroul se extinde în Iflov”, anunțul președintelui CJ Ilfov

by B. R.
0 comment

Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov, a anunțat în cadrul dezbaterii „Infrastructura şi mobilitatea în regiunea Bucureşti-Ilfov” că metroul va fi extins în Ilfov, iar metroul spre aeroportul Otopeni este acum în linie dreaptă. La discuții a participat și Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Acesta a dat asigurări că România nu mai are proiecte de infrastructură blocate. 

 

 

Președintele CJ Ilfov a acuzat guvernarea USR că a blocat investiţiile în Ilfov, mai ales la proiectul metroului spre aeroport, dar, spune Hubert Thuma,momentul a fost depășit și proiectul este în linie dreaptă. ”Regiunea Bucureşti-Ilfov a fost tot timpul, cel puţin în ultimii 20 de ani, subfinanţată, în ceea ce privesc investiţiile în infrastructură. Una dintre soluţiile pe care noi o implementăm acum sunt drumurile radiale. Iniţial au fost 10 drumuri radiale, cu două sensuri giratorii, au rămas 8, două dintre ele am semnat deja proiectarea şi celelalte două le vom semna în luna iunie. Din păcate, guvernarea USR, în care au avut ministerul Transporturilor, a fost nocivă pentru noi pentru că au blocat investiţiile în Ilfov, în metroul spre aeroport dar acum am depăşit acest moment şi suntem în linie dreaptă”, a mai arătat șeful CJ Ilfov care a adăugat că sunt investiții de 80 de milioane de euro în drumurile judeţene. ”Vom încerca să creăm cât mai multe legătruri între Bucureşti şi Ilfov, astfel încât să decongestionăm traficul din Bucureşti”, a concluzionat Hubert Thuma.

Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a venit cu vești bune despre investițiile în infrastructură: “Lucrurile se mișcă în direcția bună. Mai sunt contracte întârziate, dar nu blocate. Din ce în ce mai multe care merg bine. Am avut contracte încheiate inainte de termen”.  

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?