Prima pagină » Burduja, acuzații la adresa lui Nicușor Dan.

Burduja, acuzații la adresa lui Nicușor Dan.

Burduja îl acuză pe Nicușor Dan de starea termoficării

by A Ioana
0 comment
Nicusor Dan

Ministrul Energiei Sebastian Burduja, il acuza pe Nicușor Dan pentru pierderea a 200 de milioane de euro din fonduri europene, bani destinați reabilitării infrastructurii rețelei de termoficare din București.

 Declararea acestor acuzații vine în contextul avariei la rețeaua Termoenergetica, eveniment care a dus la lipsa de căldură și apă caldă în aproximativ 1.000 de blocuri din diverse sectoare ale Capitalei.

Citeste si Iohannis ar putea pleca de la Cotroceni

„Am spus că Bucureștiul este un exemplu de manual de eșec și ceea ce s-a întâmplat astăzi exact asta reliefează. Acest tronson din magistrala Grivița era prins într-un proiect european, trebuia să fie reabilitat și avea șanse și doamna Firea și domnul Nicușor Dan să o facă ca să nu existe această problemă. Din perspectiva Ministerului Energiei, care administrează cele patru CET-uri, vă pot spune că CET Grozăvești s-a oprit, pentru că nu are cum să livreze agentul termic mai departe, din cauza acestei avarii. Asta înseamnă că sunt echipamente CET Grozăvești care pot să înghețe, echipele de la ELCEN au intervenit pentru a preveni o astfel de situație”, a declarat Sebastian Burduja.

 Ne gasiti si pe Facebook 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?