Prima pagină » Ciucă anunță modernizarea a 5.600 de școli prin PNRR. Contractul va fi semnat azi

Ciucă anunță modernizarea a 5.600 de școli prin PNRR. Contractul va fi semnat azi

by B. R.
0 comment

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, a anunțat în urmă cu puțin timp că azi va fi semnat contractul pentru dotarea a nu mai puțin de 5.600 de școli. Banii vor veni prin programul PNRR. Proiectul pentru atragerea de fonduri europene a fost realizat de Ministerul Educației.

“Dezvoltarea României este prioritatea Partidul Naţional Liberal, fapt dovedit atât prin programele pe care le-am inițiat și promovat la guvernare – precum «Anghel Saligny» – cât și prin proiectele realizate de administrațiile liberale. Am discutat, astăzi, despre viziunea și programele PNL pentru comunitățile din România, alături de o parte dintre miniștrii liberali, președinți de consilii județene și primari ai municipiilor reședință de județ. Colaborarea dintre Ministerul Dezvoltării și comunitățile locale trebuie să fie consolidată, pentru că, doar printr-un dialog susținut și o reală aplecare asupra problemelor specifice, putem găsi soluțiile corecte de la nivel central”, a scris Nicolae Ciucă pe pagina lui de Facebook.

Președintele Senatului a venit cu o veste pe care o aștepta toată țara. Mii de școli vor fi dotate prin fonduri europene: “Astăzi, vor fi semnate contracte de finanțare destinate dotării a peste 5.600 de unități de învățământ și unități conexe, prin #PNRR. Este un proiect pentru care știu că s-a muncit foarte mult la Ministerul Educației și care confirmă angajamentul nostru de a continua atragerea de fonduri europene pentru modernizarea sistemului educațional și a României în ansamblu”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?