Prima pagină » Ciucă, mesaj de forță după întâlnirea cu ambasadorul german: PNL va rămâne un susținător ferm al mediului de afaceri și al investițiilor esențiale pentru modernizare

Ciucă, mesaj de forță după întâlnirea cu ambasadorul german: PNL va rămâne un susținător ferm al mediului de afaceri și al investițiilor esențiale pentru modernizare

by B. R.
0 comment
„Relațiile bilaterale dintre România și Germania sunt acum la un nivel excelent și suntem determinați să continuăm în acest ritm”, este mesajul de forță transmis de șeful PNL, Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu ambasadorul republicii Federale Germania în România, E.S. Peer Gebauer, la Palatul Victoria. Întâlnirea a avut drept scop principal mediul de afaceri, Germania fiind unul dintre principalii investitori în România, cu peste 25.000 de companii cu participație germană.  
„Germania este unul dintre principalii investitori în România, cu peste 25.000 de companii cu participație germană. Toate aceste afaceri generează locuri de muncă pentru români și contribuie la dezvoltarea economiei. L-am asigurat pe E.S. Peer Gebauer că Partidul Național Liberal va rămâne un susținător ferm al mediului de afaceri și al investițiilor esențiale pentru modernizare. În acest context, Forumul de Afaceri Româno-German din septembrie, de la Berlin, este un eveniment cheie pentru intensificarea relațiilor noastre economice”, este mesajul postat de președintele Senatului, Nicolae Ciucă, pe Facebook. 
 
În plus, Germania a fost și rămâne un susținător al României în ceea ce privește aderarea la spațiul european de liberă circulație.
 
„Am transmis aprecieri și pentru sprijinul pe care Germania continuă să ni-l acorde pentru aderarea la Spațiul Schengen, sprijin care mi-a fost reiterat și de către președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, cu prilejul vizitei de stat a acestuia în România, de acum câteva luni”, a încheiat Nicolae Ciucă mesajul. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?