Prima pagină » Cât a cheltuit statul cu Steaua. Lui Ciolacu nu i-a venit să creadă când a văzut suma

Cât a cheltuit statul cu Steaua. Lui Ciolacu nu i-a venit să creadă când a văzut suma

by B. R.
0 comment

La mijlocul lunii trecute Marcel Ciolacu a cerut o anchetă la clubul CSA Steaua. Verificările corpului de control s-ar fi finalizat, iar prima formă a raportului arată că statul a cheltuit nu mai puțin de 100 de milioane de euro pentru clubul roș-albastru. ”Avem un raport preliminar. Statul a investit 100 de milioane de euro la CSA Steaua. Acum așteptăm raportul final”, ar fi spus premierul conform unor surse.

Ciolacu s-a implicat în scandalul stadionului din Ghencea după ce Becali s-a plâns că echipa lui – FCSB – nu este lăsată să joace pe noul stadion. „Bazele sportive sunt ale statului român; bazele sportive sunt pentru sport. Nu trebuie să ne implicăm, nu trebuie să ţinem cont de alte lucruri şi să nu lăsăm anumiţi sportivi să joace pe aceste baze care sunt ale statului român. Cum şi eu, în acest moment vremelnic sunt prim-ministru, şi aceste baze se dau în administrare anumitor instituţii. Instituţiile respective trebuie să se ridice la nivelul aşteptării sportivilor. Înţeleg foarte bine că se pot face şi concerte pe stadioane, dar atunci când nu există competiţii, atunci când nu există solicitări de la sportivi, atunci când nu se deteriorează gazonul înaintea unei competiţii – regulile foarte stricte”, a spus atunci premierul.

“Eu nu vreau să intru în nicio polemică… nu pot să te exprimi la televizor pe o bază a statului român sau cu o echipă care este plătită de către un minister. Cred că trebuie să avem bun simţ cu toţii şi să intrăm într-o logică care să ducă la performanţă în sport, nu la discuţii între conducători… Nu am făcut acest lucru pentru că trebuie echipa FCSB sau alte echipe să joace sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru dintr-un principiu simplu: stadioanele sunt pentru sportivi, nu ai dreptul să iei unor sportivi dreptul de a juca pe un stadion”, a mai spus Ciolacu.

Corpul de Control al premierului a verificat cum a fost administrat complexul sportiv, cum au fost obţinute venituri din exploatarea complexului sportiv şi alte cheltuielile de funcţionare.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?