Prima pagină » VIDEO | Dialog HALUCINANT: Vatman cicălit de o pasageră grăbită, care îi dă lecții de circulație

VIDEO | Dialog HALUCINANT: Vatman cicălit de o pasageră grăbită, care îi dă lecții de circulație

by B. R.
0 comment

Discuție cel puțin surprinzătoare postată pe TikTok de un vatman din Iaşi. În clip el este certat de o doamnă căreia i se adresează cu apelativul „doamna poliţistă”, pentru că nu circulă mai repede, în ciuda faptului că şina este blocată de maşini.     

Scena se petrece la Iași, în una dintre cele mai complexe și aglomerate intersecții ale orașului – Podu Roș, loc în care șoferii încalcă adesea regulile și indicatoarele de circulație. 

Pasagera îi reproșează pe un ton nervos vatmanului ca se deplasează foarte încet și că mănâncă în timp ce conduce tramvaiul. 

„Te reclam, o să zbori din serviciu! Tu stai pe loc în loc să mergi”, spune pasagera nervoasă.

„Ăsta e traficul”, răspunde vatmanul.

„Îți arăt eu trafic”, vine replica tăioasă a femeii. 

„Ce să-i fac lui ăsta!”, se miră vatmanul în momentul în care se vede un automobil ce blochează linia de tramvai. ”Claxonează! Trebuie să te învăț eu regulile?!”

Conducătorul mijlocului de transport o îndeamnă pe pasageră să „vorbească cu Chirica” (primarul Iașulu) pentru a pune „popice” în dreptul liniei de tramvai, pentru ca șoferii să nu o mai blocheze. 

„Doamnă, dumneavoastră aveți chef să vă certați și nu aveți cu cine”, spune la final vatmanul.

„Ia și condu acolo”, se aude replica finală a pasagerei.

Călătoarea chiar îl ameninţă pe vatman că îi va face o plângere care va duce la concedierea sa. În tot acest timp, vatmanul rămâne calm şi încearcă să-i explice femeii că nu poate să mute maşinile din loc şi oricât ar claxona, nici ele nu au cum să se dea din calea lui, din cauza traficului aglomerat. Atitudinea lui a fost apreciată şi de cei care au comentat clipul postat pe TikTok.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?