Prima pagină » Adio, Playstation 4! Noile MacBook-uri și HomePod de la Apple și One UI 5.1

Adio, Playstation 4! Noile MacBook-uri și HomePod de la Apple și One UI 5.1

by A. Ionut
0 comment

E luni, iar asta înseamnă că, așa cum te-am obișnuit deja, e vremea să îți prezint lucrurile cele mai interesante și importante care s-au petrecut în domeniul ăsta vast al tehnologiei în ultimele 7 zile. Avem destul de multe de vorbit, așa că nu vreau să mai pierdem vreme aiurea.

Consola Playstation 4, una dintre cele mai bine vândute și îndrăgite console din istorie și-ar putea găsi (într-un final) sfârșitul. Tot mai multe titluri anunțate în ultima vreme nu vor fi disponibile și pe generația trecută de console, iar asta este atât de bine, cât și puțin de rău pentru unii.

După ce chipset-ul M1 dezvoltat in-house de către Apple a arătat lumii că există viață și după Intel, a doua generație (denumită, bineînțeles M2) a primit și două versiuni mai puternice: M2 Pro și M2 Max. Iar asta a venit la pachet și cu noi modele de MacBook Pro, echipate cu aceste chipset-uri.

Dar nu asta este singura știre interesantă care are legătură Apple. De-odată cu noile chipset-uri despre care am vorbit mai sus, compania a mai lansat și a doua generație a boxei HomePod. După eșecul colosal al primei lor încercări, m-aș fi așteptat ca Apple să renunțe complet la idee, dar uite că s-au întors și se pare că au și adresat principalele neajunsuri din trecut.

Unul din două telefoane din lume este Samsung, iar când compania anunță un update nou al interfeței grafice One UI, foarte mulți oameni sunt afectați direct de asta. One UI 5.1 promite să aducă îmbunătățiri de stabilitate dar și câteva funcții noi folositoare. Mai multe detalii și lista completă a dispozitivelor care vor primi actualizarea găsești aici.

Un set de materiale foarte interesante de săptămâna trecută au legătură cu NVIDIA Reflex. Mai tot timpul vorbim despre jocuri noi, periferice și componente de PC, dar mai rar despre tehnologiile alea interesante din spate care te ajută să devii un jucător mai bun. Așa este și Reflex, iar materialele le ai aici: Partea 1, Partea 2, Partea 3, Partea 4.

 

Sursa: https://zonait.ro

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?