Prima pagină » Modificări la WHATSAPP! Mark Zuckerberg a anunțat că același cont va putea fi folosit de pe mai multe telefoane

Modificări la WHATSAPP! Mark Zuckerberg a anunțat că același cont va putea fi folosit de pe mai multe telefoane

by Maria I.
0 comment
Modificări la WHATSAPP! Mark Zuckerberg a anunțat că același cont poate fi folosit de pe mai multe telefoane

Mark Zuckerberg a anunțat, marți, că Whatsapp introduce noi modificări. Acelaşi cont de WhatsApp poate fi acum activat şi folosit pe mai multe telefoane mobile, maxim patru, după ce compania a îmbunătăţit suportul multi-device al serviciului.

„Începând de astăzi, vă puteți conecta la același cont de Whatsapp pe patru telefoane diferite.”, a scris pe Facebook  directorul executiv și fondatorul Meta, Mark Zuckerberg.

Până acum, utilizatorii puteau folosi un singur cont WhatsApp pe un singur telefon și mai multe dispozitive desktop însoțitoare, scrie TechCrunch.

Pentru a folosi WhatsApp pe un al doilea telefon, la configurarea iniţială a aplicaţiei, în loc să bage numărul de telefon, utilizatorul trebuie să folosească funcţia „link to existing account”.

Ulterior va fi generat un cont QR care trebuie scanat, pentru verificarea identităţii, cu primul telefon pe care există WhatsApp. Pentru scanarea codului, pe primul telefon se va folosi funcţia „link a device” din meniul de configurare al aplicaţiei.

După logarea pe cel de-al doilea telefon, aici, în urma sincronizării, vor putea fi văzute mesajele din ultimul an. Sincronizare va funcţiona indiferent dacă cele două telefoane au acelaşi sistem de operare sau au sisteme de operare diferite.

Primul telefon pe care a fost instalat WhatsApp va fi considerat telefonul principal. Nu este necesar ca acesta să fie pornit pentru ca serviciul să funcţioneze pe al doilea telefon, însă, după 14 zile de inactivitate a telefonului principal, WhatsApp va fi delogat automat pe celelalte dispozitive.

Mesajele vor fi în continuare criptate end-to-end, indiferent de numărul de dispozitive pe care se foloseşte acelaşi cont.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?