Prima pagină » ByteDance, compania care deține TikTok, a lansat o noua aplicație: Lemon8. Este una dintre primele 10 cele mai descărcate aplicații din lume săptămâna trecută

ByteDance, compania care deține TikTok, a lansat o noua aplicație: Lemon8. Este una dintre primele 10 cele mai descărcate aplicații din lume săptămâna trecută

by Maria I.
0 comment
ByteDance, compania care deține TikTok, a lansat o noua aplicație: Lemon8. Este una dintre primele 10 cele mai descărcate aplicații din lume săptămâna trecută

Lemon8 este noua rețea socială dezvoltată de ByteDance, compania care deține TikTok. Lemon8 este descrisă ca fiind combinația perfectă între Instagram, TikTok și Pinterest. Este bazată pe fotografii care seamănă cu un amestec de Instagram și Pinterest și este presărată cu videoclipuri care seamănă cu cele postate pe TikTok.

Deși aplicația nu este nouă din punct de vedere tehnic (a fost lansată în țări precum Singapore, Thailanda și Japonia în 2020), a făcut mult zgomot în aceste zile, deoarece a fost una dintre primele 10 cele mai descărcate aplicații din lume săptămâna trecută, scrie DCNews.

Compania mama a Tiktok, ByteDance face eforturi pentru a face populară aplicația Lemon8, aceasta fiind promovată pe TikTok de marii influenceri din lume. Aplicația a devenit foarte repede una dintre cele mai descărcate aplicații în S.U.A., ajungând să fie clasată pe locul zece în topul App Store, în întreaga lume.

Lemon8 a fost lansat pentru prima dată pe piețele asiatice în 2020 și a făcut deja progrese în țări precum Thailanda și Japonia, cu aproximativ 7,4 milioane și, respectiv, 5 milioane de descărcări, potrivit companiei de analiză a aplicațiilor data.ai. A fost introdusă în SUA în luna februarie, dar a devenit populară atunci când organizațiile media au început să acorde o atenție sporită și unii influenceri TikTok au început să o promoveze, potrivit euronews.ro.

Consilierul general al companiei, Erich Andersen, a menționat într-un interviu acordat Associated Press la o conferință despre securitatea cibernetică de săptămâna trecută că va continua să dezvolte aplicația.

“Evident, vom face tot ce putem cu aplicația Lemon8 pentru a respecta legislația americană și pentru a ne asigura că facem ceea ce trebuie aici”, a declarat Andersen, care este și consilierul general al TikTok. “Dar cred că mai avem un drum lung de parcurs cu această aplicație – este destul de mult în faza de început.”

 

 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?